Джеймс Гън потвърди кои звезди ще се завърнат в DC Studios 01 октомври, 2023

Измина почти една година, откакто Джеймс Гън и Питър Сафран се обединиха, за да станат новите съизпълнителни директори на DC Studios. 

Оттогава насам феновете на супергероите умират от нетърпение да разберат кои звезди на DC Гън ще запази и кои ще бъдат заменени. 

След като стачката на сценаристите най-сетне приключи, The Hollywood Reporter съобщава, че Гън вече може да разкрие малко за предстоящите си планове, включително да потвърди, че най-малкото Ксоло Маридуенa ще се завърне като "Blue Beetle", както и Виола Дейвис като "Аманда Уолър" и Джон Сина като "Peacemaker".

Джеймс Гън каза, че феновете могат да смятат предстоящия анимационен сериал "Creature Commandos" за „аперитив“ към неговата вселена, тъй като това ще бъде първата част от "Разширената вселена на Ди Си" и ще бъде представена на екран преди дългоочаквания филм „Супермен: Наследство”. Гън ще седне на режисьорския стол, с Дейвид Коренсует в ролята на Кларк Кент и Рейчъл Броснахан в образа на Лоис Лейн.

"Creature Commandos", планиран да дебютира през 2024 г. по Max, включва Виола Дейвис, която отново играе ролята си на Аманда Уолър заедно с актьорите Франк Грило, Мария Бакалова и Дейвид Харбър.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини