Мистерия около развода на Джо Джонас и Софи Търнър. Замесени са шпионски похвати 07 септември, 2023

Джо Джонас и Софи Търнър са много дискретни, когато става въпрос за съвместния им живот и още повече, когато става въпрос за двете им деца, включително запазване на мълчание относно подробности като имената им. Въпреки че обществеността знае името на първата им дъщеря Уила, която те посрещнаха през 2020 г., те все още не са разкрили името на втората си дъщеря, родена през юли 2022 г.

Джонас подаде молба за развод тази седмица след четири години брак, твърдейки, че техният съюз е "безвъзвратно разбит". Документите обаче също така показват, че членът на Jonas Brothers иска да сподели попечителството с отчуждената си съпруга, като в документите са включени инициалите на децата им. WJ е посочен като най-голямата им дъщеря, докато D.J. е името на малката. Що се отнася до това какво може да означава "D", нито Джонас, нито Търнър са споделили допълнителна информация.

На 6 септември Джонас и Търнър споделиха съвместно изявление относно тяхното решение да се разведат и „спекулативните разкази“, които заобикалят раздялата им, като казаха, че „взаимно са решили да прекратят брака си по приятелски начин“. Въпреки че не е ясно какво е довело до раздялата им, TMZ казва, че източници твърдят, че Джонас е имал достъп до микрокамера на пръстен, която е заснела как Търнър прави или казва нещо, което „го е накарало да разбере, че бракът е приключил“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини