Джо Джонас и Софи Търнър се разбраха за децата 12 октомври, 2023

Джо Джонас и Софи Търнър си говорят, след като стана ясно, че двамата са постигнали приятелско споразумение относно битката им за попечителство. Беше съобщено, че бившата двойка е една стъпка по-близо до разрешаването на споразумението за попечителство над двете им малки дъщери след дни на посредничество. Документите, получени от Page Six, гласят, че „предстои приятелско разрешаване на всички въпроси между тях“ и те са постигнали временно споразумение за попечителство, което вече е започнало.

По-късно същия ден Джонас и Търнър споделиха изявление пред медиите за тяхното решение. „След продуктивно и успешно посредничество, ние се съгласихме, че децата ще прекарват времето си еднакво в любящи домове както в САЩ, така и в Обединеното кралство“, казаха те пред E! Новини. „Очакваме с нетърпение да бъдем страхотни съ-родители.“

На 6 септември Джо и Софи споделиха изявление в акаунтите си в Instagram, потвърждавайки развода си. Докато двете звезди уреждаха развода си чрез посредничество, Търнър беше забелязана да излиза с Тейлър Суифт няколко пъти. Тя също е отседнала в дом в Ню Йорк, собственост на Суифт, на фона на развода си.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини