Джо Джонас и Софи Търнър се карат за гледането на децата 26 септември, 2023

Джо Джонас и Софи Търнър постигнаха споразумение къде ще останат дъщерите им, докато разводът им продължава. Миналата седмица беше разкрито, че Търнър е съдила бившия си съпруг, защото е искала двете им дъщери да живеят в Обединеното кралство, но техните паспорти са били държани от Джонас. Сега Page Six получи документ, подписан от отчуждената двойка, който забранява и на двамата да извеждат децата си от Ню Йорк. Джо и Софи трябва да се явят на предварителна среща на 3 октомври.

Търнър твърди в делото, че „неправомерното задържане“ на двете им дъщери е започнало на 20 септември и че тя и певецът от Jonas Brothers са се договорили, че Обединеното кралство ще бъде „завинаги дом“ за двете. Тя също така твърди, че е разбрала за развода им „от медиите“, след спор на рождения ден на Джонас.

Джо скоро отвърна на удара с изявление от своя представител, в което нарече делото подвеждащо.

„След множество разговори със Софи, Джо започна процедура по развод във Флорида, тъй като Флорида е подходящата юрисдикция за случая. Софи знаеше, че Джо ще подаде молба за развод“, каза представителят пред Us Weekly. „Джо и Софи имаха среща миналата неделя в Ню Йорк. Впечатлението на Джо от срещата беше, че са постигнали разбирателство, че ще работят заедно за съвместно родителство.“ 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини