Нови подробности за третия сезон на "Белият лотос" 29 март, 2023

“Белият лотос” отведе фенове на шеметно пътешествие в Хавай и Италия, а сега хитовото шоу на HBO се насочва към АзияСезон 3 ще бъде заснет в Тайланд, съобщава Variety. Първите два сезона бяха заснети в курортите на Four Seasons, оставяйки новинарското издание да спекулира, че дългоочакваният трети сезон ще бъде заснет в един от четирите курорта на Four Seasons в Тайланд.

Миналия месец се разбра, макар и случайно, че третият сезон ще бъде някъде в Азия. Звездата от Jackass Джони Ноксвил също разкри подробности за сериала в неотдавнашно uнтервю. „С Майк Уайт бяхме заедно в Токио. Мисля, че това е следващият … о, не издавам нищо.“

През октомври Уайт също сподели за възможността шоуто, спечелило наградата "Еми", да се развива в Азия. „Мисля, че би било забавно да отидем на съвсем различен континент, може би Азия“, каза той.

Продукцията все още не е започнала, но според съобщенията Уайт проучва местата за заснемане в Тайланд. Актьорският състав все още не е обявен, но се носят слухове, че Дани Де Вито може да се присъедини.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини