Lisa от BLACKPINK се присъедини към актьорския състав на The White Lotus 14 Февруари, 2024

Lisa от любимата K-pop момичешка група BLACKPINK официално се присъедини към актьорския състав на The White Lotus сезон 3. Variety сподели новината и разкри, че певицата ще бъде кредитирана под собственото си име, Lalisa Manobal.

Към момента няма повече информация за нейната роля в шоуто, но знаем, че третият сезон на хитовия сериал на HBO ще се развива в Тайланд. Очаква се производството да започне този месец. „Сериалът ще започне около Кох Самуи, Пукет и Банкок и ще проследи нова група гости в друг обект на White Lotus“, разкри съобщение за пресата през януари.

Губернаторът на Туристическия орган на Тайланд Thapanee Kiatphaibool също публикува изявление, в което се казва:

„Проектът White Lotus със сигурност ще укрепи статута на кралството като предпочитана дестинация за снимане на филми, вдъхновявайки още повече посетители.”

Lisa се присъединява към предварително обявения звезден актьорски състав, включително Паркър Поузи, Лесли Биб, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монахан и Тайме Таптимтонг, както и Наташа Ротуел. Там е и българският актьор Юлиан Костов.

Това ще е и актьорския дебют на красавицата от BLACKPINK. Нейната колежка от бандата Джени Ким направи собствен актьорски дебют миналата година в спорния и в крайна сметка отменен сериал на HBO The Idol на The Weeknd.

Белият лотос на Майк Уайт беше представен за първи път през юли 2021 г. и спечели както овациите на критиката, така и на публиката. Първият сезон получи 20 номинации за Еми с 10 победи, а вторият сезон събра 23 номинации за Еми.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини