Вижте къде се снима трети сезон на "Белия лотос" 20 Февруари, 2023

Въпреки че все още не знаем премиерна датата на Белият лотос, сезон 3, в Щатите май са надуши ли нещо. Звездата на Jackass Джони Ноксвил бе интервюиран относно неговото отменено шоу по Hulu, Reboot. По време на това интервю той беше попитан за хитовото шоу на HBO Белият лотос.

„Просто ми обещай, че ако се появи третият сезон, ще го обмислиш“, попита го Девън Айви от Vulture, на което той отговори: „Шегуваш ли се?“

„Майк Уайт е мой много близък приятел“, каза той за създателя на сериала. „Той и аз бяхме заедно в Токио. Мисля, че това е следващият … о стига съм приказвал. Може да му се обадя отново, веднага щом това приключи.“

Белият лотос проследява историята на няколко туристи във фиктивна верига луксозни курорти със същото име. В сезон 1, Дженифър Кулидж, Кони Бритън, Александра Дадарио и Сидни Суини бяха в Хавай. Вторият сезон на сериала включваше изцяло нов актьорски състав, с изключение на Кулидж, в Сицилия. Другите бяха Обри Плаза, Тео Джеймс, Адам ДиМарко и Джон Грийс.

Още през декември Уайт подсказа за възможността шоуто, спечелило наградата "Еми", да продължи в Азия. През октомври той каза, че иска да направи шоуто световно.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини