Ben Affleck говори за алкохолизма си и бившата си съпруга 18 март, 2023

Ben Affleck никога не е обвинявал Jennifer Garner за алкохолизма си. В ново интервю за Hollywood Reporter актьорът отново се опита да разясни думите си пред Howard Stern от 2021 г. Тогава той заяви, че е започнал да пие, защото се е чувствал като в капан в брака си с актрисата. 

Сега Affleck каза, че думите му са били разбрани грешно и поясни, че отговорността за поведението му е изцяло негова. Добави, че колкото по-труден е ставал животът му в онзи период, толкова повече е посягал към бутилката. 

Ben каза още, че настоящата му съпруга Jennifer Lopez е брилянтна що се отнася до публични изказвания, затова той разчита на нейните съвети. 

Актьорът отрече също да си е прекарал зле на наградите "Грами", където придружаваше латинодивата. Клипчета и снимки с Affleck на музикалната церемония се превърнаха в изключително популярни мемета и предизвикаха много шеговити коментари за това колко отегчен е бил той по време на събитието. Злите езици пък заподозряха, че пак е започнал да прекалява с алкохола. 

Affleck обясни физиономиите си, както и подозрителния разговор с Jennifer, с това, че водещият Trevor Noah го е хванал неподготвен: “Видях [Noah] да приближава и реакцията ми беше "О, Боже". Те ни снимаха в този момент, а аз не знаех, че камерата вече работи. И се наведох към нея и ѝ казах "Когато започнат да ни снимат, ще се плъзна настрани и ще те оставя да седиш до Trevor”. А тя ми отговори "Да не си посмял да ме оставиш". Това са нормални приказки между съпруг и съпруга". 

В скеча Noah е седнал на стол до Ben и Jen и се преструва, че говори по телефона с майка си точно след изпълнението на Sam Smith. По време на неговия коментар камерата показва и звездната двойка, но те не са знаели, че в този момент влизат в кадър. Именно тогава двамата си шепнат нещо, като много зрители си помислиха, че Lopez раздразнено дава на Affleck инструкции да изглежда по-ентусиазиран от церемонията. 
 

В интервюто за Hollywood Reporter Affleck уверява, че си е прекарал добре на музикалното шоу, но уточни, че все пак го е възприемал като служебния ангажимент на жена си: "Жена ми щеше да ходи и си казах "Добре, ще има хубава музика. Може да е забавно. На наградните шоута за кино всичко е речи и уебинари за озвучаване. Но си помислих, че това може да е по-весело". 

Affleck призна, че в миналото често се е случвало да ходи на подобни събития ядосан или пиян. Тогава обаче никой не коментирал поведението му, докато сега било различно: "Тогава никой нито веднъж не каза, че съм пиян. А сега всички казваха "Той е пиян". Това ми се стори интересно. Повдига въпроса дали е добре човек да споделя публично, че има проблеми с пристрастяването, защото както много хора ти съчувстват, така има и много други, които те осъждат, има огромна стигма, което често е много ограничаващо. Мисля, че това действа много демотивиращо на хората, които се опитват да подобрят живота си".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини