Maluma открива 2022 г. с новата си песен 23 януари, 2022

Заглавието „малките неща от САЩ“ се отнася за подаръците от Съединените щати, които човек носи на любими хора, когато се връща обратно в родната си страна. 

Песента е продуцирана от The Rude Boyz (Kevin ADG & Chan El Genio) и написана от Maluma заедно с Edgar Barrera, Andres Uribe, René Cano, Kevin Mauricio Jiménez (Kevin ADG), Bryan Snaider Lezcano (Chan El Genio) и Justin Quiles.

Музикалното видео е заснето в Меделин, Колумбия от режисьора Harold Jimenez и продуцента Veronica Velez от 36 Grados. С ретро и цветна визия клипът показва Maluma в поредица от посещения на различни жени, отседнали в един и същи хотел, на които той носи много подаръци. 

Без съмнение, песента ще бъде една от най-чаканите на предстоящия му концерт "Medallo en el Mapa", който ще се проведе на стадион Atanasio Girardot в Меделин на 30 април 2022 г. 

Освен невероятно шоу, феновете ще видят артиста да носи най-новите мъжки стилове. Versace обяви, че Maluma е лицето на новата рекламна кампания на Versace Men. Носейки визии от колекцията пролет-лято 2022 г., певецът позира в редица различни изображения, в които е със собственото си куче Буда: „Сбъдната мечта е да бъда лице на модна къща като Versace и да продължим да представяме Колумбия в световен мащаб чрез музика, мода и много други неща“, споделя той.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини