Бившият на Megan Thee Stallion е осъден, че я е прострелял 29 декември, 2022

Канадският рапър Тори Ланес беше признат за виновен от съдебни заседатели в Лос Анджелис за това, че през 2020 г. е прострелял певицата Megan Thee Stallion в краката по време на свада, съобщиха световните информационни агенции. Тори Ланес беше признат за виновен и по трите обвинения в престъпления. По време на последното изслушване на процеса той беше осъден за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие, носене на скрито огнестрелно оръжие в автомобила си и небрежно боравене с огнестрелно оръжие. Според журналиста Меган Къниф, след прочитането на присъдата в съдебната зала се е разиграла смущаваща сцена с бащата и мащехата на Ланес.

Според Къниф, Тори Лейнс е бил задържан на място от помощник-шерифа и е напуснал съдебната зала с белезници.  „Това е порочна система!“ изкрещял бащата на Ланес. Той също така нарекъл прокурорите "зли".

Megan Thee Stallion се изправи и свидетелства, че Ланес я е прострелял в краката в пиянска ярост в нощта на 12 юли 2020 г. Стрелбата се случила малко след като Meg, нейната бивша асистентка Келси Харис и Тори напуснали парти край басейна в къщата на Кайли Дженър и влезли в лют спор, който прераснал в жестоко сбиване. След стрелбата Мег каза, че Ланес е предложил 1 милион долара за мълчанието им.

Сега той е изправен пред 22 години и осем месеца затвор и евентуално депортиране. Според TMZ рапърът се е срещнал с имиграционните служители преди да бъде прочетена присъдата. Те му казали, че има голяма вероятност той да бъде принуден да напусне страната. Изслушването за присъдата му е насрочено за 27 януари.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини