Джони Деп ще режисира "Модиляни" 18 август, 2022

Джони Деп е "развълнуван", че ще режисира Модиляни". Вътрешен източник сподели пред „Hollywood Life“, че 59-годишният актьор от "Карибски пирати" ще заеме режисьорския стол за първи път от 25 години насам.

"Въпреки че снима други проекти и работи върху музиката си, режисурата е нещо, към което той иска да се върне от много отдавна", каза източникът пред изданието. "Той знае, че Амбър все още работи по обжалването на присъдата, но се опитва да не се притеснява прекалено много за това. Той изцяло се доверява на юридическия си екип и знае, че те ще направят всичко по силите си, за да се борят за него", допълни информаторът.

"Той е много благодарен, че е успял да се съсредоточи изцяло върху страстта си да прави музика и да работи отново по филми", казва вътрешният източник. "Той не може да бъде по-развълнуван, че ще се събере отново с Ал Пачино в "Модиляни" и се надява, че това ще бъде огромен успех. Джони се чувства привилегирован да работи по този филм и наистина го чувства като перфектния проект за него“.

Джони Деп може да се свърже с няколко аспекта от живота на Модиляни, не само заради любовта си към живописта, но и защото той също се е сблъскал с няколко нещастия в живота си, които в крайна сметка е успял да преодолее и да възтържествува накрая, споделя изданието. Предстоящият филм проследява историята на живота на италианския художник Амедео Модиляни и е базиран на пиесата на Денис Макинтайър, проследяваща ключов момент от живота на художника през 1916 г. в Париж.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини