Джони Деп ще режисира филм 17 август, 2022

Джони Деп ще застане зад камерата за първи път от 25 години.

Актьорът от „Карибски пирати“, който дебютира като режисьор с филма „The Brave” през 1997 г. , ще режисира и продуцира филм за италианския художник и скулптор Амадео Модиляни.

Деп споделя пред The Hollywood Reporter, че за него е чест да представи живота на художника на екран. Той описва лентата като универсална човешка история, с която всички зрители могат да се идентифицират.

Деп също така ще продуцира филма с големия актьор Ал Пачино и продуцента Бари Навиди. Снимките на проекта ще стартират през пролетта на 2023.

Бари Навиди споделя: „Моя мечта беше да работя отново с Johnny – той е истински артист с невероятна визия да пренесе тази велика история на екрана.“

Филмът е базиран на едноименната пиеса на Денис Макинтайър и е адаптиран за екран от Йежи и Мери Кромоловски.

Историята се развива в Париж през 1916. Художникът преминава през бурни и изпълнени със събития 48 часа, които ще се превърнат в повратна точка в живота му, като в крайна сметка ще затвърдят репутацията му на артистична легенда.

Личният живот на Деп изпревари професионалната му кариера през последните години поради две нашумели съдебни дела, свързани с бившата му съпруга Амбър Хърд. Второто дело приключи през юни, когато съдебните заседатели признаха Хърд за отговорна за клеветата на Деп и му присъдиха повече от 10 милиона долара.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини