Травис Баркър похвали Били Айлиш и Оливия Родриго 11 май, 2022

Травис Баркър е смятан от мнозина за „поп-пънк величие“, така че какво мисли кралят за звездите на това поколение като Били Айлиш и Оливия Родриго?

„Харесвам албума на Оливия, обичам всичко, което Били направи. Няма да кажа: „Това е поп-пънк.“ Ще кажа, тази музика, която излезе, да кажем като Love Sux на Avril Lavigne, да кажем Tell Me About Tomorrow на jxdn и Tickets To My Downfall Machine Gun Kelly, всички бяха вдъхновени от поп-пънка“, обясни той пред Billboard.

„Това не означава, че е просто поп-пънк или трябва да бъде категоризиран така. Оливия Родриго вероятно ще направи албум, който има малко поп пънк влияние и някои други влияния също. Били ще прави магическа музика и ще бъде вдъхновена от толкова много направления. Не е нужно да спазвате правилата или да я поддържате толкова стерилна."

„Не беше така, когато излезе Blink или Green Day, където имаше поп-пънк хлапета, металисти и рапъри“, добави той. „Всички се вдъхновяват от всичко толкова дълго – тази година просто стана по-силно.“

Гледайте интервюто му с Billboard:

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини