Делян Пеевски с дарение и за болницата в Тутракан 28 април, 2020

Депутатът от ДПС Делян Пеевски направи дарение и на болницата в Тутракан. То включва 20 предпазни гащеризона, 100 дихателни маски от най-висок клас, 60 шлема, 100 бързи теста и очила на обща стойност 5000 лева. Преведена е и сума в размер на 5000 лева, съобщи управителят на МБАЛ - Тутракан д-р Богомил Бойчев.

Той поясни, че тези 5000 лева ще се използват за закупуване на биохимичен анализатор, който е необходим за наблюдение на пациенти със среднотежко и тежко състояние.

"Дарението на г-н Делян Пеевски е изключително ценно за нас и идва в момент, когато болницата прави много разходи за снабдяване със защитни облекла. Благодарим и на другите ни дарители – няколко местни бизнесмени, които ни помогнаха в този момент“, каза управителят.

Дарението бе връчено в днешния следобед на д-р Бойчев от народния представител Халил Летифов, председател на парламентарната комисия по транспорт и заместник-председател на парламентарната група на ДПС, и от Радослав Ревански, кмет на Община Белица, които са част от екипа на депутата Делян Пеевски и координират дарителската му кампания в страната.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини