Мерилин Менсън се предаде на полицията 10 юли, 2021

Мерилин Менсън, за когото бе издадена заповед за арест от полицията на щата Ню Хемпшър заради това, че рокерът наплюл фотограф по време на свой концерт през 2019 г., сам се предаде на служителите на реда.

Менсън беше обвиняван в укриване от закона поради неявяването си в полицейския участък, но защитата на музиканта твърдеше, че той поддържа връзка с полицията по случая още от издаването на заповедта за арест.

За това, че той се готви да се предаде, бе съобщено в края на юни. Заповедта за арест бе издадена от щатската полиция през май, а самият инцидент е станал на концерт на Менсън в град Гилфорд преди 2 години.

Очаква се обаче Мерилин Менсън да си има много по-големи неприятности със закона. През февруари тази година звездата от сериала „Светът на Дивия запад“ Евън Рейчъл Ууд разказа за насилие и унижения от страна на музиканта по време на връзката им.

Певицата Фийби Бриджърс разкри съществуването на „стая за изнасилвания“ в дома му, от сексуални посегателства се оплака и актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко. Вече над 10 жени се изповядаха за упражнявания върху тях физически и психологически тормоз от страна на рокера психар.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини