Радио Витоша

webcam

Новини

Райън Рейнолдс потвърди, че предстои продължение на „Свободен играч“

Райън Рейнолдс потвърди, че предстои продължение на „Свободен играч“

Дата: 16.08.2021 Disney мислят за продължение след успешния старт на филма
Image
Снимка: БТА

Райън Рейнолдс потвърди, че предстои продължение на „Свободен играч“. 44 -годишният актьор - който участва във филма като банков касиер в свят на видео игра и се стреми да спаси приятелите си от изтриване, беше развълнуван да каже на феновете, че Disney мислят за продължение след успешния старт на филма. Той написа в туитър: „Disney потвърди днес, че официално иска продължение“.

Новината беше ретуирана и от 20th Century Studios. Филмът най-накрая беше пуснат след редица закъснения, причинени от пандемията, а наскоро Райън призна, че това е толкова уникално преживяване. Той каза: „Знам колко различен е един филм, когато го гледаш на голям екран със 100 други, или 200, или 300, или 500 души. Това е като нищо друго. Това обществено преживяване е толкова важно за хората. И знам, че излизам от тази луда 2020 година и със сигурност част от 2021 г. - аз отново жадувам за това преживяване."

Междувременно, въпреки сюжета на екшън комедията, режисьорът Шон наскоро настоя, че това не е просто филм за видео игра.

"Ние искахме наистина да разкрием темите и чувствата на много от нас. Не всички ли се чувстваме сякаш живеем на заден план? Не сме ли се чувствали малко безсилни сред свят, който не сме построили ние?"

Коментари