Отваря ледената пързалка на стадион "Юнак" 02 декември, 2020

Ледената пързалка на стадион „Юнак“ отваря врати на 2 декември. До 150 души ще могат да карат едновременно в рамките на една сесия, продължаваща 90 мин. Това обяви управителят на пързалката Явор Маринов. Той увери, че спортът ще може да се практикува при спазване на противоепидемичните мерки.

От днес вече са отворили и пързалките в Пловдив и Русе, и той се надява да няма проблем с това, че ще дадат възможност на жителите на София да спортуват и да се забавляват, спазвайки всички мерки и ограничения.

Той посочва, че след всяка сесия ще се прави дезинфекция на кънките и пейките. „Допускат се точно 150 човека. Ще има охрана на вратата, която ще допуска само определения брой хора, които могат да влязат за една сесия“, заявява Маринов и обявява, че заведението, което се намира на територията на пързалката няма да работи.

По отношение на цените, Маринов казва, че има лека корекция в тях и припомня, че за 3-та поредна година запазват безплатния вход за деца до 13 годишна възраст, които трябва да представят бележник или ученическа карта както и да носят свои кънки или да наемат такива срещу 6 лв. Безплатните сесии започват в 10 ч. и 16 ч. и са с времетраене от 90 мин.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини