Кардашиян се обадила разплакана на Йе заради секс клип 14 април, 2022

Ким Кардашиян се обадила разплакана на Кание Уест заради слухове за секс клип. Когато по-рано тази година започнаха да се разпространяват слухове за втора секс лента, включваща Кардашиян и бившия й приятел Рей Джей, магнатът на красотата се обърна към бившия си съпруг, след като 6-годишният им син Сейнт видял реклама в платформа за онлайн игри, която включвала плачещото лице на Кардашиян и „нещо супер неподходящо като „новата секс лента на Ким““, казва тя.

Сцената, която започва по време на семейно събиране, била заснета при премиерата на новия риалити сериал на нейното семейство по Hulu, наречен The Kardashians, per People.

„Това трябва да са неиздавани кадри“, каза тя. „Последното нещо, което искам като майка, е миналото ми да ме удари 20 години по-късно. Ще се справя с това. Просто не мога да повярвам, че това се случва в момента."

За щастие Сейнт е твърде малък, за да разбере посланието, но Кардашиян все още е много разстроена, въпреки че е "99,9% сигурна", че няма повече кадри. Между разговорите с адвоката си Марти Сингър, тя се обърнала към бившия си, плачейки за това как нахлуването в личния живот може да засегне четирите им деца.

Тя добавила: "Имам цялото време, всичките пари и всички ресурси, за да ги сравня със земята."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини