BTS дебютират в MTV Unplugged този месец 11 Февруари, 2021

BTS са готови да направят своя дебют "MTV Unplugged" по-късно този месец. Южнокорейската момчешка група - включваща RM, Jin, SUGA, J-Hope, Jimin, V и Jungkook - ще запише специален сет от Сеул, който ще се излъчи на 23 февруари.

MTV съобщи: „BTS ще реализира своя собствена итерация на емблематичния формат„ Unplugged “направо от Сеул, Южна Корея, предлагайки на феновете си място на предния ред до невиждани досега версии на най-определящите кариерата хитове на групата.

Феновете могат да се включат, за да гледат специалния „MTV Unplugged Presents: BTS“. Тийзър на спектакъла беше публикуван на страниците на MTV в социалните медии.

През годините „MTV Unplugged“ е виждал емблематични изпълнения като Jay-Z, Nirvana, Mariah Carey, Bob Dylan, Bon Jovi, Lauryn Hill, Bruce Springsteen, Adele, Pearl Jam и много други.

Междувременно на 19 февруари номинираните за Грами звезди ще издадат „BE (Essential Edition)“. В съобщение се посочва, че макар да съдържа същия списък с песни като луксозното издание на албума, „Няколко компонента ще се различават от предишния запис, а изненадващите подаръци на BTS за феновете ще бъдат представени един по един преди издаването на албума. "

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини