Джъстин Бийбър ще се представи като аватар 12 ноември, 2021

Джъстин Бийбър ще се представи като аватар. 27-годишната поп суперзвезда си партнира с виртуалната концертна компания Wave на предстоящия „Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience“, който трябва да се проведе на 18 ноември. Той следва стъпките на шведските поп икони ABBA, които ще се появят под формата на „Abbatar“ за предстоящото им турне „ABBA Voyage“.

Изявление за шоуто гласи: „Революционното сътрудничество ще даде на феновете футуристичен поглед към метавселената, обединявайки песните, заснемането на движение в реално време и музикалното изпълнение на живо в потапящо интерактивно изживяване."

Бийбър каза: „Аз силно вярвам в Wave и смятам, че платформата е нов начин за мен да съм близо до феновете. Вълнувам се, че използвам тази технология, за да събирам хората и да се свързвам с фенове от цял ​​свят. Нямам търпение да се насладят това интерактивно представление."

Главният изпълнителен директор на Wave Адам Ариго добави: „Джъстин Бийбър е не само един от най-големите артисти в света, той е и един от най-напредналите. Това партньорство дава неограничени виртуални възможности за него и неговите фенове.”

Виртуалното шоу ще се проведе в 2 часа сутринта по Гринуич на 18 ноември и ще бъде излъчено отново на 20 и 21 ноември.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини