EXE представя EXE “EPISODE 8” 11 Февруари, 2022

Поредицата събития EXE EPISODE поставя началото на ЕХЕ общността. Изминаха точно пет години от последното издание “IN: EXISTENCE” и е време за дългоочаквания EPISODE 8. Хедлайнър на събитието е Boris Brejcha, който ще представи ексклузивния си сет за първи път на голяма сцена в България.

Boris Brejcha e едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика за последните 2 десетилетия. С повече от 2,5 милиона последователи в социалните си мрежи, над 9 издадени албума и собствен музикален лейбъл, той има значително влияние върху електронната сцена. През 2012г. създава свой собствен жанр в електронната музика “High-Tech Minimal”, който музикалните критици описват още като “интелигентната музика на бъдещето”.

Характерно за Brejcha е, че той стриктно подбира изявите си като DJ. Участва на едни от най-големите европейски и световни фестивали, като Tomorrowland, EXIT, Time Warp и много други. Немският продуцент и артист рядко взима участия на по-малки сцени, което прави неговото първо участие в България, като хедлайнър на EXE EPISODE 8, особено специално.

EXE EPISODE 8 ще се проведе на 18.02.2022 г. в Inter Expo Center, а в лайнъпа се нареждат още Ann Clue, Pavel Petrov, Peppou и Vanina.

Купете билет ТУК

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини