Радио Витоша

webcam

Новини

ДНЕС СТАРТИРА ФИНАЛНИЯТ ЕТАП НА КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

ДНЕС СТАРТИРА ФИНАЛНИЯТ ЕТАП НА КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

Дата: 01.07.2019 Остават 10 дни до първата Брандинг конференция у нас
Image

От днес, 1 юли до 7 юли, включително потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Общо 108 марки в 36 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в 11-тото издание на конкурса са взели участие над 25 000 потребители. 

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

 

Подбрани са 36 категории, а именно:

 1. ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.
 2. ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ.
 3. БУТИЛИРАНА ВОДА.
 4. КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТКИ.
 5. ЯДКИ, ЧИПС, СОЛЕТИ.
 6. ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ.
 7. МЕСНИ ПРОДУКТИ.
 8. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.
 9. МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ.
 10. БИО ПРОДУКТИ И СУПЕР ХРАНИ.
 11. БИО И НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА.
 12. ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА.
 13. БЕБЕШКА КОЗМЕТИКА.
 14. БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ.
 15. АВТОМОБИЛИ.
 16. ЗАВЕДЕНИЯ.
 17. УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ.
 18. РАДИО.
 19. ТЕЛЕВИЗИЯ.
 20. ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ.
 21. БЪЛГАРСКА МАРКА.
 22. БЪЛГАРСКА МАРКА – ХРАНИ И НАПИТКИ.
 23. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ.
 24. ВИТАМИНИ И ХРАНИТЕЛНИ И ДОБАВКИ.
 25. ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ ПРОДУКТИ.
 26. ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ.
 27. ФИНТЕХ КОМПАНИИ.
 28. ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ.
 29. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ.
 30. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ.
 31. ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ.
 32. ИТ И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ.
 33. ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ.
 34. ИНОВАТИВНИ МАРКИ.
 35. СОБСТВЕНИ МАРКИ.
 36. СОБСТВЕНИ МАРКИ – ХРАНИ И НАПИТКИ.

 

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Тази година за първи път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – тези, които са допринесли с креативност, иновативнастратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите. Това са специалистите, стоящи зад всяко послание, слоган, статия, постове в социалните мрежи, които разбират потребностите на своите последователи и денонощно са близо до тях. 

BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” – First Branding Conference

Специалисти в областта на маркетинга, рекламата и ПР-а ще се присъединят към нас, за да споделят своя опит и да дадат ценни препоръки кое е разковничето и как трябва да общуваме със съвременния потребител, за да имаме емоционална връзка и лоялни клиенти. Ще чуете вдъхновяващи истории, примери от практиката и ценни съвети как да направите своя бранд не просто успешен, а любим. Билети и повече информация за събитието могат да се закупят на www.brandtalks.eu.

Конференцията BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” ще се състои на 11.07.2019 г. в Рейнбоу плаза, а същата вечер и награждаването на финалистите в класацията „Любимите марки” и „БРАНД мениджър на годината”.

Коментари