Радио Витоша

webcam

Новини

Джеймс Гън твърди, че „Пазителите на галактиката Vol. 3 'е "завършен от години"

Джеймс Гън твърди, че „Пазителите на галактиката Vol. 3 'е "завършен от години"

Дата: 28.07.2021 Сега просто прави някои незначителни промени в сценария
Image
Снимка: youtube screenshot

Джеймс Гън твърди, че „Пазителите на галактиката Vol. 3 'е "основно завършен от години". 54-годишният режисьор е начело на последния филм от франчайза на Marvel и потвърди, че е завършил по-голямата част от филма и сега просто прави някои незначителни промени в сценария. Джеймс каза пред Collider: "По принцип е завършен от години. Продължавам да се занимавам с различни неща и да добавям неща, и да измислям пермутации и други неща - сега съм в средата на нова чернова - но това са наистина малки неща в сравнение с това което беше.

Режисьорът на „Отрядът на самоубийци“ също потвърди, че Marvel не го е помолил да постави каквито и да било сюжетни линии в новия филм от „Пазителите“, за да проправи пътя за бъдещите блокбъстъри.

Джеймс споделя: "Единственият път, в който някога ми казаха нещо, беше първият филм за присъствието на Танос. Това е нещо, което и аз исках да направя. Знам, че героите са преживели определени неща, така че трябва да се съобразя. Но в по-голямата си част те нито веднъж не ме помолиха да сложа нещо в скрипта".

 

Коментари