Радио Витоша

webcam

Новини

Цвети Радойчева с премиера на „LET ME BE„

Цвети Радойчева с премиера на „LET ME BE„

Дата: 07.10.2021 Поп певицата Цвети Радойчева представя най- новия си музикален проект
Image
Снимка: Цвети Радойчева

Музиката на „LET ME BE „ е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун.Тогава талантливата изпълнителка се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на парчето.Текста е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов-Човека Глас ,а аранжимента е на Росен Стоев – Dg Rossko.

Видеоклипа към хитовия трак е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. За снимките,Цвети избира обстановката на луксозен хотел, който е в унисон с холивудската визия на певицата.

Красавицата показва изключителен сексапил и перфектна фигура,като стилист на визията си е самата тя. За шармантната си визия, Цвети Радойчева подбира дизайнерска дълга червена рокля с паети, сексапилно златно боди с дълъг ръкав и веобразно деколте,и паетено сако. Визиите й определено показват красивите форми на тялото и бяха силно адмирирани от почитателите й .

Изящния грим е произведение на гримьора Борислав Соколов-Бони „LET ME BE „отново е песен със социална насоченост. С нея Цвети Радойчева казва на аудиторията смело ,че най-важното нещо в живота е,човек да БЪДЕ СЕБЕ СИ,автентичен и естестен ! Именно това е най-сигурния път към успеха!

Коментари