„Бързи и яростни“ ще завърши с „една глава в два филма“ 23 септември, 2021

Джъстин Лин потвърди, че франчайзът „Бързи и яростни“ ще завърши с „една глава в два филма“. 49-годишният режисьор иска да завърши последните два филма и разкри, че една история ще бъде разказана в „Бързи и яростни 10“ и „Бързи и яростни 11“. Джъстин Лин, който ръководи пет филма в поредицата, каза пред Collider: „Идеята последната глава да е два филма е правилна. Трябва да кажа, че съм много щастлив - защото мисля, че когато за първи път влязох в този франчайз , продължение не се задаваше. Трябваше да си го извоюваме."

Режисьорът е решен да завърши филмовата поредица със стил и е уверен, че подходът да се разкаже една история в две части е правилният. Джъстин Лин сподели: "Всеки ден, когато се събуждам, аз се опитвам да преконфигурирам и да се уверя, че каквото и да говорим за процеса, ще даде най-добрия резултат. Но мисля, че една глава в два филма е правилна идея."

Вин Дизел играе като Доминик Торето и наскоро настоя, че никога не се отегчава да играе ролята.

Запитан дали изпитва чувство на облекчение, че се вижда краят на поредицата, 54-годишният актьор отговори: „Честно ли? Не. Обичам факта, че мога да играя Дом Торето.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини