Най-вълнуващото приключение на лятото – „Круиз в Джунглата“ 28 юли, 2021

На 25 юли, в Дисниленд в Калифиорния, се състоя световната премиера на най-опасното, най-забавното и най-вълнуващо приключение на големия екран това лято – Круиз в джунглата.

По червения килим преминаха звездите Дуейн Джонсън и неотразимата Емили Блънт, които подариха на най-ентусиазираните фенове незабравимо изживяване – чаровното дуо, не отстъпи на своите герои от филма и пристигна на пищното събитие с емблематичния кораб, който е част от едноименната атракция в Дисниленд, послужила за вдъхновение на грандиозната продукция на Дисни и приемаща „пасажери“ още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година.

Под бурните аплодисменти на зрителите, по червения килим премина и останалия бляскав актьорски състав на филма в лицето на Едгар Рамирес, Джак Уайтхол и Вероника Фалкон, както и режисьорът Жауме Колет-Сера и продуцентите Джон Дейвис, Джон Фокс, Дани Гарсия и Бо Флин. 

Круиз в джунглата ще ни отведе на незабравимо пътешествие през опасните води на Амазонка, за да ни срещне с оживели легенди, древни проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои.

Надникнете зад кулисите на забележително развлекателния филм със специално видео зад кадър и се потопете в неподправената, забавна и мистична атмосфера с два специални откъсa от филма.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини