Дженифър Анистън, която не остарява 16 април, 2021

Дженифър Анистън е американска филмова и телевизионна актриса. Родена е на 11 февруари 1969г. в Шърман Оукс, район на Лос Анджелис. Баща ѝ Янис Анастасакис (Джон Анистън) е от гръцки произход и е актьор, известен с ролята си в сапунения сериал „Дните на нашия живот“. Той сменя гръцкото си име Анастасакис на по-американски звучащото Анистън. Каналът "Портретъ" във vbox7 разказва:

Семейството на актрисата прекарва една година в Гърция и се връща в САЩ, където се установява в Ню Йорк. Родителите ѝ се развеждат, когато е на 9 и тя остава да живее при майка си. От дете една от нейните страсти е рисуването и дори излага своя творба в Ню Йорк Метрополитън музей едва на 11години. Истински заинтригувана е и от актьорството, записва се в театралния клуб на Рудолф Щайнер. На 15 е приета да учи в Гимназията по Актьорско майсторство.

След като завършва образованието си започва да работи в заведение за бързо хранене, по-късно като продавач и като куриер-разносвач. Междувременно участва в роли в продукции извън Бродуей. След 1989г. взима участие в редица ТВ шоута, а през 1993г. се появява и в няколко филмови продукции. Същата година прави своя дебют в киното с филма на ужасите „Леприкон“. Отзивите за филма и ролята на Дженифър Анистън от кинокритиците не са особено ласкави.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини