Мила Роберт гледа към бъдещето с “Novi Ochi” 16 юни, 2024

Мила Роберт представи новия си хит “Novi Ochi”. Песента е продължение на трилогията от хитове “Pokemon”, “Me4ka” и “Kazino”, които генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани.

Песента “Novi Ochi” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов - L Padr3. Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е дело на Мила и Филип, а продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art.

 “Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме.” – споделя за проекта Мила.

Мила Роберт определя проекта, който е партньорство между певицата и музикалната компания East Art, като “рестарт” и начало на “нова ера” за нея като артист.

“Дай Боже на всекиму Novi Ochi” казва Мила, вярвайки, че всеки заслужава много любов всеки ден.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини