Адел пусна песен за виното 27 октомври, 2022

Adele най-после зарадва почитателите си с клип към една от любимите им песни от последния ѝ албум “30”, който излезе миналия ноември. 

“Видеото на “I Drink Wine” беше първото, което заснех за този албум”, написа в Twitter звездата към кратък тийзър на визуализацията. 

По-рано днес Adele представи видеото на специално събитие за феновете, наречено “Happy Hour with Adele”. 

Пред присъстващите тя похвали Taylor Swift за новия ѝ албум и нарече колегата си “една от най-добрите авторки на музика на нашето поколение”. Звездата каза, че все още не е имала възможност да слуша “Midnights”, защото била заета с репетиции по 12 часа на ден, вероятно за концертите ѝ в Лас Вегас. Добави обаче, че много е харесала предишните две издания на американската певица “Folklore” и “Evermore” от 2020 г.

На събитието Adele изрази подкрепа и за други нейни колеги, включително Britney Spears и Nicki Minaj.

“Мисля, че Britney Spears е един от най-талантливите музиканти, които съм виждала през последните 25 години. Нямам търпение да издаде нова музика”.

“Мисля, че тя е прекрасна. Винаги съм обичала Nicki Minaj”. 

Албумът на Adele оглави класацията Billboard 200 след премиерата, а всичките 12 песни от стандартната версия намериха място в Billboard Hot 100. “I Drink Wine” достигна 18-а позиция и се задържа в списъка две седмици.

Adele изпълни на живо “I Drink Wine” на церемонията на Британските музикални награди през февруари. Това беше първата ѝ музикална изява на събитието от 6 години. Първият сингъл от албума, “Easy on Me”, спечели статуетката за песен на годината. 

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини