Федерални агенти са нахлули в имотите на Шон Кумс - Puff Daddy 26 март, 2024

Медиите съобщиха, че федерални агенти са нахлули в имотите на Шон Кумс - Puff Daddy, който е в центъра на съдебни дела за трафик на хора и сексуално насилие. Въоръжени агенти от Министерството на вътрешната сигурност влязоха в луксозни имоти на Източното и Западното крайбрежие на САЩ, като на видеозаписи се вижда как хеликоптери кръжат над тях.

"По-рано отдел "Разследване на националната сигурност" в Ню Йорк извърши правоприлагащи действия като част от продължаващо разследване", се казва в изявление.

TMZ съобщи, че разполага с кадри от обиска на луксозен имот на брега на морето в Маями, свързан с Кумс.

Срещу Puff Daddy са заведени поне четири съдебни дела, като обвиненията датират от десетилетия. През декември една жена обвини Кумс в сексуално насилие, твърдейки, че той и други хора са я изнасилили групово, когато е била на 17 години. В съдебния иск се казва, че Кумс и други мъже са я надрусали, преди да я изнасилят многократно.

54-годишният Шон Кумс е продуцент, музикант и бизнесмен, сред милиардерите в бранша, не на последно място благодарение на начинанията си в алкохолната индустрия. Съдебните искове срещу него описват Комбс като насилник, който е използвал известността си, за да преследва и сплашва жени.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини