Дуа Липа обяви 4 дати за концерти в континентална Европа. Има и близо до нас 19 март, 2024

Дуа Липа ще зарадва си фенове на Континента с концерти, част от лятно турне по името на новия ѝ албум "Radical Optimism". Певицата сподели в социалните мрежи четири дати, с които ще промотира песните от третия албум. Концертите ще бъдат през юни в Германия, Хърватия и два във Франция.

От съобщението става ясно, че феновете, които си поръчат предварително новия албум, ще имат достъп и до предварителна продажба на билети за концертите. За всички останали тя започва на 21 март.

Преди дни Липа разкри, че третият запис в дискографията ѝ ще се казва "Radical Optimism", премиерата ще бъде на 3 май, а в съдържанието ще има 11 песни, включително синглите "Houdini" и "Training Season".  

В изявление за албума се казва: 

„Вдъхновен от самооткриването на Дуа, „Radical Optimism“ е албум, който се докосва до чистата радост и щастие от това да имаш яснота в ситуации, пред които някога ти е изглеждало, че е невъзможно да се изправиш. Трудните сбогувания и уязвимите начала, които преди са заплашвали да смажат душата ви, се превръщат в крайъгълни камъни, когато изберете оптимизма и започнете да се движите с грация през хаоса“.

Твърди се, че албумът е вдъхновен и от енергията на родния град на Дуа Липа, Лондон, и от „суровостта, честността, увереността и свободата на бритпопа от 90-те“.

Тя наскоро разкри, че е написала 97 песни и се е вдъхновила от музиката на Primal Scream, Massive Attack, Oasis, Blur, Moby и Gorillaz.

 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини