Мадона стартира турнето си, след здравословни и технически проблеми 15 октомври, 2023

Мадона стартира турнето си по случай 40-годишнината си на сцена в Лондон, като зарадва феновете си три месеца и половина, след като бактериална инфекция доведе до хоспитализирането ѝ и отлагане на първоначалните планове.

65-годишната американска суперзвезда прекара няколко дни в интензивното отделение в Ню Йорк, след като беше намерена в безсъзнание в апартамента си през юни, и оттогава се възстановява и репетира за пренасроченото турне със 78 дати.

Турнето не трябваше да започне в "О2 Арена" в британската столица, но след отлагането на първоначалната начална дата 15 юли в Канада, британската столица се превърна в начало на турнето - за радост на феновете в страната.

Мадона може да е оставила здравословните проблеми зад гърба си, но също така беше принудена да преодолее някои ранни технически проблеми на сцената в първия от четирите разпродадени концерта в The O2.

След като се качи на сцената по зрелищен начин - с мощно изпълнение на нейния хит от 1998 г. "Nothing Really Matters" - тя трябваше да спре шоуто за кратко, за да се справи с проблеми със звука. 

След като проблемите бяха решени, тя се зае с изпълнението на модерни версии на сингъл от 1983 г. „Holiday“, „Hung Up“ от 2005 г. и други любими хитове, докато смени набор от сложни костюми.

Облеклото и включваше ансамбъл в пънк рокерски стил, включващ класически сутиен, черно сако и вериги, за нейното парче от 1982 г. "Everybody". 

За първи път от ранните си дни Мадона не изпълни любимите парчета заедно с група на сцената. Но нейната дъщеря Мърси Джеймс направи специална изненадваща поява на премиерата, за да свири на пиано, докато майка й пееше песента „Bad Girl“.

По-късно Мадона отново спря шоуто си, този път, за да изпрати послание за подкрепа към израелците и палестинците, „страдащи“ на фона на „сърцераздирателното“ насилие там. 

По време на продължилия часове концерт на екраните се появи снимка на покойната певица Шинейд О’Конър, докато Мадона закичи украинско знаме на гърба си, преди да изпълни "Don't Cry for Me Argentina".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини