Мадона сподели първите думи, които е казала след изкуствената кома в болницата 06 март, 2024

Никой не казва на Мадона какво да прави - дори когато е в безсъзнание. Поп иконата стартира серията си от разпродадени концерти Celebration World Tour в Лос Анджелис, като сподели история за събуждането си от четиридневна кома миналата година. Мадона беше хоспитализирана през юни 2023 г. с бактериална инфекция, след като приятел я откри, че не реагира.

Докато говори за това, което тя нарече „преживяване близо до смъртта“, тя разкри първата дума, която произнесла, когато се събудила от изкуствената кома, и тя е много подходяща за нейната личност: „Не“.

„Почти съм сигурна, че Бог ми каза: „Искаш ли да дойдеш? Искаш ли да дойдеш с мен? Не“, каза тя пред публиката.

Певицата също си спомни, че е говорила с дългогодишния си мениджър Гай Осиари, докато все още била в болницата, и му каза, че е решена да се върне на турне. Един от лекарите, които й помогнаха по време на нейното изпитание, дори присъства на шоуто и тя се погрижи да го похвали специално.

„Това шоу всъщност не ми тежи физически. Трудно ми е емоционално, защото наистина ви разказвам историята на живота си“, каза тя. „Падала съм от коне и съм чупил кости... но нищо не може да ме спре.“

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини