Педро Паскал се пошегува с колега на наградите Emmy 16 януари, 2024

Педро Паскал се пошегува с Киърън Кълкин, когато излезе на сцената на 75-те награди "Еми". Паскал, който връчи награда с шинирана ръка, се пошегува с Кълкин в момент, който беше цензуриран по време на телевизионното предаване. Нецензурирани клипове, циркулиращи в социалните медии, показват как Паскал се шегува, че „Кийрън Кълкин ме счупи от бой“, за да предложи обяснение за ръката си.

„Секунда, само да кажа“, започна Паскал на сцената. „Много хора питаха за ръката ми. Всъщност проблемът е с рамото. И мисля, че тази вечер е идеалното време да кажа на всички, че Кийрън Кълкин ме преби.”

Кълкин се появи на екрана, докато публиката ръкопляскаше и се смееше. Кълкин се усмихна, когато Паскал разкри номинираните в категорията за най-добър поддържащ актьор в драматичен сериал. Наградата отиде при Матю Макфадиен.

Осеяните със звезди 75-и годишни награди Еми, водени от актьора и комика Антъни Андерсън, включваха събирания на любими телевизионни актьори и силни изпълнения, включително изява на звездата от blink-182 Травис Баркър. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини