Вижте кога Ариана Гранде се готви да издаде първия си сингъл от три години 08 януари, 2024

Ариана Гранде се готви да издаде първия си сингъл от близо три години. Поп звездата обяви, че новата песен "Yes, And?" ще се появи на 12 януари. В публикацията си Ари качи своя снимка. Тя сподели същото изображение в Instagram с линка за предварително запазване и публикува повторно актуализации от старата си фен страница Sweetener. Съобщението идва повече от седмица, след като тя разкри плановете си да се завърне през 2024 г.

Гранде подсказа за появата на седмия си албум през последните няколко седмици. Наскоро тя даде на феновете предварителен преглед на темите за предстоящия си албум, като сподели видео на майка си, която танцува.

Сингълът ще се появи почти три години след като излезе луксозната версия на нейния албум Positions. Той включва шест допълнителни песни, включително "34+35" (Remix) с участието на Megan Thee Stallion и Doja Cat. След предишния си албум Ариана Гранде прекара доста време далеч от музиката и светлините на прожекторите като цяло. Докато се снима за театралната версия на Wicked, Гранде отново се появи в заглавията, след като се разведе с бившия си Далтън Гомес.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини