Ариана гранде разпръсква "eternal sunshine" 08 март, 2024

Ариана Гранде поставя ново начало в дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine". Проектът включва оглавяващия класациите сингъл "yes, and?", който дебютира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза осмия #1 и двадесет и първия Top 10 хит на Ариана Гранде в чарта.

Гранде си играе с възприятията, които знае, че не може да контролира. Но отвъд тези нападки тя се интересува повече от непредсказуемостта на любовта. Албумът започва с въпрос, на който тя се опитва да отговори до края на записа: "Как мога да разбера дали съм в правилната връзка?". На 30 години Ариана вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов. "eternal sunshine" е откровено търсене.

Последните четири песни в "eternal sunshine" са едни от най-силните в кариерата на Grande. "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" е толкова съвършена, колкото може да бъде един голям поп химн. Сингълът звучи като любовно писмо към работата на Max Martin, основния (и дългогодишен) сътрудник на Гранде, както и към великите поп принцеси, с които той си е партнирал през годините. В завършващата албума "Ordinary Things" Гранде се доближава максимално до отговора на въпроса си от началото на албума. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини