Адел разкрива, че това голямо събитие в живота почти е „убило“ нейната кариера 11 декември, 2023

Адел, певицата, носителка на Грами, получи наградата за лидерство Sherry Lansing Leadership Award на The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala в Лос Анджелис. Тя разказа за предизвикателствата да стане майка, особено по време на пика на славата си с издаването на втория й албум, оглавяващ класациите.

На фона на бързото си издигане към славата, Адел научи, че е бременна със сина си Анджело, сега на 11 години. Тя описа преживяването като хаос, подчертавайки внезапния преход към славата и сюрреалистичния характер на живота си. Забременяването в такъв важен момент се смяташе от мнозина за потенциално „кариерно самоубийство“, но Адел се справи с това.

В речта си тя сподели отхвърлянето на идеята, че постоянната уместност е необходима за успеха. Способността й да балансира между майчинство и процъфтяваща кариера е доказателство за нейната устойчивост и решителност.

Певицата, облечена в тъмносин костюм на райе, излъчваше самочувствие на събитието. Адел завърши речта си, като призна жертвите, направени от жените преди нея. Тя изрази благодарност към онези, които проправиха пътя и подчерта правото да се ориентира както в професионалната, така и в личната сфера.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини