Нова информация за смъртта на актьора от "Приятели" Матю Пери 30 октомври, 2023

Излезе нова информация за смъртта на актьора от "Приятели" Матю Пери. Източник от правоохранителните органи каза на TMZ, че множество лекарства, отпускани с рецепта, са открити в дома на покойния актьор. Съобщава се, че властите са открили антидепресанти и лекарство за хронична обструктивна белодробна болест, което често се предписва на хора с емфизем или хроничен бронхит.

Първоначално TMZ съобщи, че не са открити незаконни наркотици в дома на 54-годишния Пери, който се е сблъсквал със злоупотреба с вещества през живота си. Токсикологичен преглед ще бъде извършен от съдебния лекар на окръг Лос Анджелис, за да се определи дали в тялото на актьора е имало наркотици по време на смъртта му, но резултатите може да отнемат месеци.

Пери беше намерен в домашното си джакузи два часа след игра на пикълбол и беше съобщено, че е в „добро настроение“ след мача, казаха източници на TMZ. Пери е казал на асистента си да купи нов iPhone и диоптрични очила за него, което асистентът е направил, преди да установи, че актьорът не реагира два часа по-късно.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини