Колегите на Матю Пери от „Приятели“ излязоха със съвместно изявление 31 октомври, 2023

Колегите на Матю Пери от „Приятели“ нарушиха мълчанието си след новината за смъртта му през уикенда. Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър излязоха със съвместно изявление, два дни след като Пери беше намерен мъртъв.

„Всички сме опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство“, се казва в изявлението. „Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим време, за да скърбим и да свикнем с тази необозрима загуба.

„С времето ще кажем повече, както и когато можем“, продължава изявлението. „Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Матю, неговите приятели и всички, които го обичаха.“

Пери беше най-известен с емблематичната си роля на Чандлър Бинг, с участието на Анистън, Кокс, Кудроу, Лебланк и Шуимър през всичките 10 сезона на „Приятели“, като всичките шестима актьори постигнаха звезден статут чрез пробивните си роли в шоуто.

Властите казаха, че е поискано допълнително разследване, тъй като предстои изготвяне на токсикологичен доклад. Кабинетът на съдебния лекар добави, че тялото на актьора е готово да бъде предадено на семейството му, въпреки че резултатите от токсикологията може да не са налични скоро.

Източник от правоприлагащите органи каза пред TMZ, че множество лекарства, отпускани с рецепта, са открити в дома на Пери. Съобщава се, че властите са открили антидепресанти, лекарства против тревожност и лекарство за хронична обструктивна белодробна болест, което често се предписва на хора с емфизем или хроничен бронхит.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини