Над 850 000 лева събра "Мачът на Надеждата" 19 октомври, 2023

856 512 лева е сумата, която беше събрана по време на "Мача на Надеждата" организиран от фондация "Стилиян Петров" на 6-и септември.

"Благодарим от сърце на всички хора, които бяха на стадиона, на спонсорите и тези, които се включиха по различните канали за дарение. Без вас всичко това нямаше да се случи. Най-вече благодарим, че давате надежда на толкова хора, които се борят с тази коварна болест. Показахте, че българинът е с добро сърце и винаги е готов да помогне. Накарахте ме да се чувствам истински горд, че съм българин. Нищо не може да опише емоцията и заряда, които аз и моето семейство изпитахме на стадион "Васил Левски". Дълбок поклон пред всички вас", заяви Стилиян Петров.

Набраните средства ще бъдат разпределени между лечебни заведения, специализирани в борбата с онкологични заболявания, както и за хора, които се борят с тях.

DMS кампанията продължава. Всеки, който иска да помогне, може да го направи като изпрати DMS STAN на номер 17 777 за всички мобилни оператори; с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions; или с банков превод към Български дарителски форум, IBAN: BG06UBBS80021026072940, основание: DMS STAN.

В близките дни фондация "Стилиян Петров" ще организира и търг в подкрепа на големия футболист и треньор Петър Хубчев, който също се бори с коварната болест.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини