Оливия Уайлд индиректно коментира новия романс на Тейлър Суифт 09 октомври, 2023

Оливия Уайлд, режисьор на Don't Worry Darling, изглежда индиректно коментира новия романс на Тейлър Суифт със състезателя по американски футбол Травис Келс. Тя сподели екранна снимка в своя Instagram Story, която гласи: „Иска ми се Тейлър Суифт да беше влюбена в учен по климата“, публикуван от актрисата Катя Хърбърс.

По-късно Хърбърс обясни туита си, предполагайки, че ако Тейлър Суифт беше влюбена в учен по климата, те биха могли да обединят усилията си в застъпничеството за прекратяване на използването на изкопаемите горива, потенциално оказвайки значително влияние.

Връзката на Тейлър Суифт с Травис Келс, подчертана от появата й на мач на Канзас Сити Чийфс на 24 септември, предизвика скок в продажбите на фланелки на Келс с близо 400% само за два дни. 

Суифт беше видяна за последно на мач на Chiefs на 1 октомври с известни приятели като Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Хю Джакман и Софи Търнър. Самият Травис Келс призна неочакваното внимание, което връзката им е привлякла, като изрази, че не може да бъде разстроен от това как се е развила. 

Въпреки отсъствието на Суифт от скорошните тържества за рождения ден на Kelce, вътрешни хора твърдят, че романът им остава силен, описвайки звездата от НФЛ като „напълно поразен“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини