Снимков материал за връзката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети 07 септември, 2023

Леонардо ди Каприо и моделът Витория Черети бяха заснети да се прегръщат и целуват по време на парти в нощен клуб в Ибиса. Видеото, в което двойката е заснета беше показана от PageSix. Само часове преди това 48-годишният актьор е прекарал един ден на яхта във Форментера с други две моделки, отбелязва изданието. На борда били също дългогодишният му приятел Тоби Магуайър и редакторът на британския Vogue Едуард Енинфул.

В края на август Леонардо ди Каприо и Витория Черети също попаднаха в обективите на папараците на разходка в Санта Барбара. За първи път те бяха забелязани заедно на разходка в Кан през май тази година. А през август бяха заедно на звездно парти по случай рождения ден на Рикардо Тиши.

Черети отскоро е необвързана. От 2020 г. тя бе омъжена за диджея Матео Милери, известен под псевдонима Anyma. Миналата година Леонардо ди Каприо се раздели с Камила Мороне и оттогава често е засичан в компанията на млади жени. В интернет се шегуват, че Ди Каприо предпочита момичета изключително под 25-годишна възраст. С Камила Мороне актьорът също се раздели, след като тя навърши 25 години.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини