"Завръщането 2" с Леонардо ди Каприо е в процес на разработка 04 май, 2023

"Завръщането 2" с Леонардо ди Каприо е в процес на разработка. Режисьорът Алехандро Иняриту разработва продължението на историческия екшън от 2015 г. с Леонардо ди Каприо в главната роля. Актьорът ще се завърне в ролята на Хю Глас, реално съществувал ловец на кожи и граничар от XIX в., силно героизиран в наградения с "Оскар" филм. Сюжетът на филма не е ясен, но Глас е имал още много ужасяващи приключения след събитията, представени в първия филм, така че има материал за "Завръщането 2".

След като се възстановява от раните си, Глас продължава да се присъединява към експедиции, изследващи района, известен днес като Дакота, и в крайна сметка е убит от членове на народа арикара. Въпреки това несъмнено има много ужасяващи и много трудни за заснемане епизоди на насилие, които биха могли да бъдат използвани за "Завръщането 2".

"Завръщането 2" ще последва филм, чиято репутация до голяма степен се крепи на изтощителното ниво на наказание, на което е подложен Леонардо ди Каприо по време на снимките. По-специално, оцеляването на Глас при нападение от мечка се отличава с нивото на хореография и физическа болка, на които е подложен актьорът. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини