История за Лошото зайче и Добрата катеричка 29 август, 2023

Bad Bunny сподели първата си публикация, подкрепяща факта, че са гаджетата с Кендъл Дженър. През уикенда регетон звездата сподели видео в своята история в Instagram, в което топ красавицата се чува да говори, въпреки че лицето й не се вижда. Видеото показва малка катерица, която се носи наоколо, докато Дженър се опитва да се доближи до нея. „Ела тук“, казва тя във видеото, на което Bad Bunny репликира: „Мами, внимавай“. Тогава Дженър пита: "Бяс?" но певецът пояснява: "Комари".

Феновете бързо реагираха. „„Мами внимавай“ ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЪМ АЗ“, оплака се фенка. „Това, че Тимъти и Bad Bunny се занимават с представители на семейство Кардашиан е толкова нереално за мен“, пише друг, имайки предвид връзката на Кайли Дженър с актьора Тимъти Шаламе.

Въпреки че Кендъл и Bad Bunny все още не са говорили официално за връзката си, те почти я потвърдиха по-рано този месец, докато присъстваха на концерт на Дрейк. Двамата бяха уловени да се прегръщат и целуват на концерта на Дрейк в Ингълуд, Калифорния. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини