Кендъл Дженър и Bad Bunny заснети да се целуват 15 август, 2023

Изглежда, че Кендъл Дженър и Bad Bunny официално потвърдиха романса си. По време на скорошно излизане двамата бяха уловени да се целуват. Всичко се случи на концерта на Drake в Ингълуд, Калифорния.

Очевидец на шоуто каза пред Page Six, че Дженър и Bad Bunny, чието истинско име е Бенито, са били забелязани "да разпускат, докато Ким Кардашиян е точно до тях." Феновете заснеха и видеоклипове на двойката и ги споделиха в TikTok. 

Същата вечер Drake покани Bad Bunny на сцената и потвърди пред публиката, че са се обединили за ново сътрудничество. Слуховете за любовта на Дженър и Bad Bunny започнаха за първи път през март, след като двамата бяха забелязани с група приятели в ресторант в Западен Холивуд. В края на нощта те бяха видени да се прегръщат и целуват за довиждане. Въпреки че нито една от звездите не е говорила публично, те също бяха снимани да яздят коне в конната база в началото на април. Съвсем наскоро Кендъл беше видян да аплодира Bad Bunny по време на неговия исторически двучасов сет на Coachella през април.

@bombbere Drake concert Floor Seats & i turn to my left and all of a sudden #KendallJenner #BadBunny #kimKRdashian #itsablurTour #drakeTour ♬ original sound - @Bombbere

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини