„Дюн: Част втора“ е отложен за 2024 г! 25 август, 2023

„Дюн: Част втора“ е отложен за 2024 г. Историята на Пол Атрейдски, изигран от Тимъти Шаламе, ще бъде продължена на 15 март. Warner Bros. направи съобщението, след като Variety ексклузивно съобщи миналия месец, че компанията гледа дата за 2024 г. за научнофантастичния филм. Legendary Entertainment копродуцираха „Dune: Part Two“ с Warner Bros. И двете страни трябваше да се споразумеят за нова премиерна дата.

Като част от смяната, „Годзила x Конг: Новата империя“ — който преди беше датиран за 14 март — се отлага с един месец до 12 април. Филмът също е продуциран от Legendary и Warner Bros. и е най-новото от франчайза Monsterverse.

Забавянето на „Dune“ идва, тъй като стачките на WGA и SAG-AFTRA продължават. Поради стачката на SAG-AFTRA, актьорите не може да рекламират филми, което би означавало, че ако премиерата остане за тази година, звездният актьорски състав на „Дюн“ няма да се появи в нито едно издание.

Освен Шаламе, актьорският състав на „Дюн: Част втора“ включва Зендая, Остин Бътлър, Флорънс Пю, Ребека Фъргюсън, Хавиер Бардем, Дейв Батиста, Кристофър Уокън, Леа Сейду и др.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини