Ed Sheeran обяви нов нов албум само четири месеца след издаването на Subtract 25 август, 2023

Ed Sheeran обяви нов нов албум само четири месеца след издаването на Subtract! Певецът-композитор обяви в своя Instagram предстоящото издаване на албум, наречен Autumn Variations, който ще излезе от неговия собствен лейбъл, Gingerbread Man Records, на 29 септември. Шийрън също написа сърдечна бележка към феновете за албума. Ето какво каза той:

„Миналата есен открих, че моите приятели и аз преминаваме през толкова много житейски промени. След горещините на лятото всичко или ще се успокои, уталожи, или ще се срине. Когато минах през труден момент в началото на миналата година, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря с това, което се случва. Имаше върхове и нови приятелства сред спадове заради разбито сърце, депресия, самота и объркване."

Шийрън продължи да разкрива вдъхновението зад заглавието на албума. „Баща ми и брат ми ми разказаха за композитор на име Елгар, който композирал „Enigma Variations“, където всяка от 14-те композиции била за различен негов приятел. Това ме вдъхнови да направя този албум. Чувствам, че той е уловил усещането за есента и се надявам всички да го харесат толкова, колкото и аз. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Autumn Variations излиза на 29 септември и вече е наличен за предварителна поръчка!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини