Бритни също коментира развода си със Сам Асгари 21 август, 2023

Бритни Спиърс наруши мълчанието си, след като съпругът й Сам Асгари потвърди, че се развеждат след 14 месеца брак. Ето какво каза поп звездата на феновете в нов пост в Instagram:

„Както всички знаят, Хесам и аз вече не сме заедно … 6 години са много време, за да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана, но … не съм тук, за да обясня защо, защото честно казано, това не е ничия работа !!! Но не можех повече да понасям болката!!! По някакъв телепатичен начин получавах толкова много съобщения, които разтапяха сърцето ми от приятели и ви благодаря!!! Играх го силна за твърде дълго и моят Instagram може да изглежда перфектен, но е далеч от реалността и мисля, че всички знаем това !!! Бих искала да покажа емоциите и сълзите си за това как наистина се чувствам, но по някаква причина винаги е трябвало да крия слабостите си! !! Трябва да бъдеш обичан безусловно ... не при условия !!!! Така че ще бъда толкова силна, колкото мога и ще дам всичко от себе си !!! И всъщност се справям адски добре !!! Както и да е, хубав ден и не забравяйте да се усмихвате !!!"

Бритни и Сам започнаха да се срещат за първи път през 2016 г., след като се запознаха на снимачната площадка на един от нейните музикални видеоклипове. Те си казаха „Да“ на малка церемония през лятото на 2022 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини