Райън Гослинг се извинява на Джимин от BTS за копиране на стила му в „Барби“ 21 юли, 2023

Една от звездите в "Барби", Райън Гослинг, който играе Кен, трябваше да се оправдава, преди филмът да се появи в кината днес (21 юли). Гослинг сподели видео в официалния акаунт на филма в Twitter, на което се извинява на члена на BTS Jimin. Оказва се, че Кен носи идентично облекло в една от сцените във филма и Гослинг трябваше да изясни това.

„Здравей, Jimin. Аз съм Райън Гослинг. Забелязах, че тоалетът ти от "Permission To Dance" е същият като тоалета ми на Кен в предстоящия филм „Барби“. Трябва да се извиня, защото ти първи се облече така, а и на теб ти стои по-добре това облекло. И има неизречен кодекс на Кен, че ако заемеш стила на друг Кен, трябва да му дадеш най-ценното си притежание. Така че, надявам се, че ще приемеш китарата на Кен като мое скромно предложение“, каза Гослинг.

Това дори накара някои фенове да спекулират, че BTS може да бъдат изненадващо включени в изпълнения със звезди Barbie: The Album. Въпреки че това е доста малко вероятно, тъй като пълният списък с песни беше пуснат миналата седмица, няма да знаем със сигурност, докато саундтракът не излезе, заедно с филма!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини