Тя е Барби. Той е просто Кен...но със собствен албум от четири песни 21 декември, 2023

Тя е Барби. Той е просто Кен...но със собствен албум от четири песни! Райън Гослинг издаде EP, включващо три нови версии на хитовия сингъл "I'm Just Ken", показан в "Барби" на Грета Геруиг, който излезе по кината това лято.

Новият мини-албум доказва, че съдбата на Гослинг не е да живее и да умре като крехък блондин. Поне не преди да сподели три нови версии на класиката Барби (или трябва да кажем Кен) със света. EP-то включва оригиналната "I'm Just Ken", в допълнение към по-бавна, акустична "In My Feelings" версия, "Merry Kristmas Barbie" - празнична версия и "Purple Disco Machine Remix" в стил 80-те.

Сякаш да подари на света три нови версии на сингъла не беше достатъчно, Гослинг (заедно с диджея и продуцента Марк Ронсън) издаде и музикално видео за „I'm Just Ken (Merry Christmas Barbie)." 

Във всяка версия на парчето Гослинг (като Кен) пее за чувството да си последна дупка на кавала в живота на Барби, осъзнавайки през цялата песен, че той заслужава повече от това да бъде незабелязан страничен герой.

Барби наскоро беше номиниран за 10 награди Златен глобус, което го прави вторият най-номиниран филм в 81-годишната история на конкурса! Феновете на Барби могат да гледат Златните глобуси на 7 януари 2024 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини